Cake pops σοκολάτας με βουτυρόκρεμα
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ
ΣΥΝΤΑΓΗ

Cake pops σοκολάτας με βουτυρόκρεμα

Μια υπέροχη συνταγή που θα λατρέψουν και τα παιδιά! Ετοιμάζουμε μαζί τους τα σοκολατένια cake pops με την καθοδήγηση του Δημήτρη Σκαρμούτσου.

3520
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ
ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170C και βάζουμε στο ταψί για μάφιν 12 χάρτινες θήκες.
  2. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη σκόνη κακάο, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, το Χωριό soft με φρέσκο βούτυρο αγελάδος και τα χτυπάμε με ένα μίξερ μέχρι να γίνει το μείγμα ‘αμμώδες’.
  3. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε το γάλα, το αβγό και το εκχύλισμα βανίλιας και το προσθέτουμε σταδιακά στο μείγμα με το αλεύρι.
  4. Χτυπάμε μέχρι να ανακατευτούν καλά τα υλικά και να γίνει το μείγμα λείο.
  5. Βάζουμε το μείγμα με ένα κουτάλι στις χάρτινες θήκες και ψήνουμε για 20-25 λεπτά.
  6. Κρυώνουμε σε μια σχάρα και αφήνουμε στο ψυγείο όλη τη νύχτα για να σφίξουν.
  7. Για τη βουτυρόκρεμα: Βάζουμε το Χωριό soft με φρέσκο βούτυρο αγελάδος σε ένα μεγάλο μπολ και χτυπάμε με ένα μίξερ μέχρι να γίνει κρέμα.
  8. Κατόπιν, προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη λίγη-λίγη, χτυπώντας παράλληλα.
  9. Προσθέτουμε το γάλα και το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει.
  10. Βγάζουμε τα κέικ από το ψυγείο και τα τρίβουμε σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να θυμίζουν ψίχουλα.
  11. Ανακατεύουμε με λίγη βουτυρόκρεμα μέχρι να μπορεί το μείγμα να γίνει μικρά μπαλάκια.
  12. Πλάθουμε σε μπαλάκια το μείγμα και τα βάζουμε σε ένα ταψί.
  13. Βάζουμε το ταψί στο ψυγείο για 30 λεπτά για να δέσουν.
  14. Λιώνουμε τη μαύρη και τη λευκή σοκολάτα σε διαφορετικά μπολ.
  15. Βουτάμε ένα ξυλάκι σε όποια λιωμένη σοκολάτα θέλουμε και μετά το σφηνώνουμε σε μια μπάλα κέικ.
  16. Όταν τελειώσουμε με όλες τις μπάλες, βουτάμε κάθε ένα κέικ pop στη σοκολάτα για να καλύψουμε το μπαλάκι. Μπορούμε να τα αφήσουμε σκέτα ή να πασπαλίσουμε με τρουφάκια για διακόσμηση.
  17. Αφήνουμε να δέσουν και σερβίρουμε.

 

Η συνταγή βρίσκεται δημοσιευμένη και στο site του Δημήτρη Σκαρμούτσου.

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.
    AΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

    Αφήστε μια απάντηση

    ΥΛΙΚΑ

    100 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 20 γρ σκόνη κακάο 140 γρ ζάχαρη άχνη 40 γρ Χωριό Soft με φρέσκο βούτυρο αγελάδος ανάλατο, μαλακωμένο αλάτι 1 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 120ml γάλα πλήρες 1 αβγό 1/4 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

    Για τη βουτυρόκρεμα

    125 γρ βούτυρο Χωριό Soft με φρέσκο βούτυρο αγελάδος ανάλατο, μαλακωμένο 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 300 γρ ζάχαρη άχνη 2 κ.γ. γάλα πλήρες

    Για την επικάλυψη σοκολάτας

    200 γρ μαύρη σοκολάτα 200 γρ λευκή σοκολάτα διακοσμητικά τρουφάκια

    σχετικές συνταγές

    ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ Ή ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
    ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΗΚΕ
    ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ Ή ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
    ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΗΚΕ
    ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ Ή ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
    ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΗΚΕ
    ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ Ή ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
    ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΗΚΕ
    ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ Ή ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
    ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΗΚΕ
    ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ Ή ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
    ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΗΚΕ
    ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ Ή ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
    ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΗΚΕ

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας

    Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

    ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΩ

    τα νέα του Χωριό