Εύκολα αμυγδαλωτά μπισκότα με βουτυρόκρεμα
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Εύκολα αμυγδαλωτά μπισκότα με βουτυρόκρεμα

Είναι έτοιμα σε ελάχιστη ώρα και η βουτυρόκρεμα είναι λαχταριστή και κρατάει τα μπισκότα μας ενωμένα. Δοκιμάστε τα και δε θα χάσετε!

1520
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανάβουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς αέρα. Στρώνουμε λαδόκολλα σε δύο ταψιά.
  2. Χτυπάμε στο μούλτι τα αμύγδαλα να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το αλεύρι και χτυπάμε ένα λεπτό ακόμα να αναμειχθούν. Σταματάμε και ρίχνουμε τα ασπράδια και το ξύσμα των φρούτων. Χτυπάμε πάλι να γίνει μια ζύμη.
  3. Ρίχνουμε με μικρό κουταλάκι στη λαδόκολλα, αφήνοντας μικρή απόσταση μεταξύ τους (γιατί θα απλώσει λίγο). Ψήνουμε για 15’ περίπου, μέχρι ροδίσουν στις άκρες. Βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε λίγα λεπτά και στη συνέχεια αφαιρούμε από τη λαδόκολλα προσεκτικά και τα τοποθετούμε σε σχάρα.
  4. Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο να αφρατέψει ρίχνοντας σιγά σιγά την άχνη (αφού την έχουμε κοσκινίσει), τη βανίλια, το γάλα και το λικέρ. Χτυπάμε 3-4’.
  5. Αφού τα μπισκότα έχουν κρυώσει καλά, τα ενώνουμε ανά δυο με λίγη βουτυρόκρεμα.
ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    100 γρ. αμύγδαλα λευκά 110 γρ. ζάχαρη 40 γρ. αλεύρι 3 ασπράδια Ξύσμα 1 λεμονιού Ξύσμα ½ πορτοκαλιού

    Για τη γέμιση

    120 γρ. Χωριό Soft με Bούτυρο Αγελάδος σε θερμοκρασία δωματίου 250 γρ. άχνη 2 κουτ. σούπας γάλα 1 βανίλια 2 κουτ. γλ. λικέρ πικραμύγδαλο

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας