ΥΛΙΚΑ 5 μεγάλα αυγά (από τα 4 θα κρατήσουμε μόνο τα ασπράδια) ¼ κιλό Χωριό Φέτα ή Χωριό Ελαφρύ 1 μικρό κρεμμυδάκι 2 σέλερι μέτριου μεγέθους 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα 1 φλιτζάνι του τσαγιού κρουτόν αλάτι, πιπέρι | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Βάζουμε τα αυγά σε μία κατσαρόλα με μπόλικο νερό μέχρι να βράσουν και να γίνουν σφιχτά.
- Αφού κρυώσουν, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
- Ψιλοκόβουμε το σέλερι και το κρεμμυδάκι.
- Τρίβουμε τη Χωριό Φέτα (ή το Χωριό Ελαφρύ) με το χέρι.
- Σε ένα μπολ, προσθέτουμε όλα τα υλικά -μαγιονέζα, κρουτόν, Χωριό Φέτα (ή Χωριό Ελαφρύ), σέλερι, αυγά, κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι-, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.
|