8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, 2013

Τα σκληρά τυριά έχουν περισσότερο ασβέστιο σε σχέση με τα μαλακά

Τα τυριά, ανάλογα με το είδος τους και την τεχνολογία παραγωγής, έχουν διαφορετική περιεκτικότητα σε ασβέστιο.
Τα σκληρά τυριά έχουν περισσότερο σε σχέση με τα μαλακά.
Πχ μια μερίδα φέτα (65γρ) καλύπτει το 40% των ημερησίων αναγκών ασβεστίου ενός ενήλικα, ενώ μια μερίδα γραβιέρα (55γρ) καλύπτει το 68% των αντίστοιχων αναγκών.




ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.
    AΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

    Αφήστε μια απάντηση