22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ, 2015

«Το πιάτο των γιορτών»! Δοκιμάζεις και βοηθάς!

Φέτος γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη με γεύση και ακόμα περισσότερη αγάπη! Οι σεφ έξι εστιατορίων ετοιμάζουν υπέροχα πιάτα με προϊόντα Χωριό και ΤΟΠ της Μινέρβα για να τα γευτούμε και να δώσουμε χαρά στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

Η Μινέρβα Α.Ε., το biscotto group και οι σεφ σε έξι από τα καλύτερα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης -Anassa, Garcon Brasserie, Ζύθος Λαδάδικα, Ζύθος Ντόρε, Karabourno και Mare e Monti-, δημιούργησαν με προϊόντα Χωριό και ΤΟΠ το «Πιάτο των γιορτών» και μας δίνουν τη δυνατότητα, παραγγέλνοντάς το, να προσφέρουμε το 50% της αξίας του στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

Εμείς απλά επισκεπτόμαστε οποιοδήποτε από τα έξι εστιατόρια, παραγγέλνουμε το «Πιάτο των γιορτών», απολαμβάνουμε τη μαγειρική τέχνη των chef και ταυτόχρονα προσφέρουμε χαμόγελα στα παιδιά.

Η δράση θα διαρκέσει από 19 Δεκεμβρίου 2015 έως 17 Ιανουαρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη – άπλετος χρόνος για να επισκεφτούμε παραπάνω από ένα εστιατόριο! Άλλωστε, το μενού έχει απ’όλα: θαλασσινά, ζυμαρικά, ορεκτικά, ψάρι, κρέας.

Οι γιορτές φέτος είναι ακόμα πιο γευστικές και χαρούμενες, γιατί είναι καλές για όλους!

Δείτε τα πιάτα που ετοίμασαν οι σεφ των έξι εστιατορίων, για να οργανώσετε τις συναρπαστικές γευστικές γιορτινές σας βόλτες:

1.ANASSA restaurant
Πράσινη σαλάτα με κολοκύθα και κατσικίσιο τυρί
Μια δροσερή σαλάτα με ιδιαίτερο συστατικό την κολοκύθα, που πλαισιώνεται από κατσικίσιο τυρί, βινεγκρέτ με ΤΟΠ Βαλσάμικο με Θυμαρίσιο μέλι και ελαιόλαδο Χωριό Αειφόρο.

2. GARCON BRASSERIE bistro
Μοσχαρίσια μάγουλα με κανελόνια λαχανικών και κρέμα ντομάτας
Εκλεκτά μοσχαρίσια μάγουλα σιγομαγειρεμένα, με φρέσκα μυρωδικά, ελαιόλαδο Χωριό Αειφόρο και Χωριό Βούτυρο Αγελάδος. Σερβιρισμένα με γλυκιά κρέμα ντομάτας πάνω σε χειροποίητα κανελόνια με γέμιση λαχανικών.

3. ΖΥΘΟΣ ΛΑΔΑΔΙΚΑ μεσογειακό ζυθεστιατόριο
Φέτα τυλιχτή με κρέμα ροδιού και σουσάμι
Φέτα Χωριό που τυλίγεται σε φύλλο κρούστας, πασπαλισμένο με σουσάμι και ΤΟΠ Κρέμα Βαλσάμικου με ρόδι και βανίλια που προστίθεται στην επιφάνεια.

4. ΖΥΘΟΣ ΝΤΟΡΕ μεσογειακό ζυθεστιατόριο
Πράσινη σαλάτα με φλύδες γραβιέρας και Βαλσάμικο με μέλι
Πράσινη σαλάτα από μαρούλι και ρόκα με λεπίδες Γραβιέρας Χωριό, καρύδι και βινεγκρέτ με ελαιόλαδο και ΤΟΠ Βαλσάμικο με Θυμαρίσιο Μέλι.

5. KARABOURNO θαλασσινά
Φιλέτο πέστροφας με φουντούκια
Μαριναρισμένο φιλέτο φρέσκιας πέστροφας, που μαγειρεύεται σε Βούτυρο αγελάδος Χωριό και φουντούκια και σερβίρεται με το τηγανάκι στο οποίο ψήθηκε.

6. MARE E MONTI παραδοσιακή ιταλική τρατορία
Σπαγγέτι με μελάνι από σουπιά, με σολομό και άσπρη σάλτσα
Φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά με μελάνι σουπιάς, φρέσκος μαριναρισμένος σολομός και μια ιδιαίτερη σάλτσα με σπόρους σιναπιού και κρέμα γάλακτος. Δημιουργείται μια βάση με φρέσκια ντομάτα, προστίθενται τα υπόλοιπα και το πιάτο συμπληρώνεται με λίγο άνηθο. Με Βούτυρο αγελάδος Χωριό και ελαιόλαδο Χωριό Αειφόρο.

Έτοιμοι για την παραγγελία σας;

Καλές Γιορτές με αγάπη σε όλους!

 




ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.
    AΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

    Αφήστε μια απάντηση