TA ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Όταν βράζουμε κουνουπίδι ή μπρόκολο, για να μειώσουμε τη δυσάρεστη μυρωδιά, την ώρα που βράζουν μέσα στην κατσαρόλα βάζουμε ένα κλωνάρι από σέλινο, ή μια φέτα ψωμί τυλιγμένη σε ένα τούλι.
Όταν βράζουμε κουνουπίδι ή μπρόκολο, για να μειώσουμε τη δυσάρεστη μυρωδιά, την ώρα που βράζουν μέσα στην κατσαρόλα βάζουμε ένα κλωνάρι από σέλινο, ή μια φέτα ψωμί τυλιγμένη σε ένα τούλι.
Pingback: Κάτι από το χωριό: Μπρόκολο