11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2013

Το Χωριό από τη ΜΙΝΕΡΒΑ κρίκος στην αλυσίδα αλληλεγγύης 52 εβδομάδων του ΑΒ

Το Χωριό της ΜΙΝΕΡΒΑ, μένοντας πιστό στη δέσμευσή του και στο όραμά του για αλληλεγγύη και φροντίδα του καταναλωτή και όλων των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, λαμβάνει μέρος σε μια δράση που σταδιακά εξαπλώνεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Με μεγάλη χαρά συμμετέχει στη δράση της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος “52 Εβδομάδες – 52 Δράσεις Σίτισης”, που σκοπό έχει τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, σε πανελλήνιο επίπεδο.

Οι καταναλωτές, αγοράζοντας προϊόντα Χωριό με την ειδική σήμανση “προϊόντα αλληλεγγύης” από τα ράφια των καταστημάτων της αλυσίδας ΑΒ, προσφέρουν ένα μέρος του ποσού της αξίας τους στον κοινωφελή αυτό σκοπό, και γίνονται με τη σειρά τους μέρος της αλυσίδας αλληλεγγύης.

Κάθε εβδομάδα η δράση βρίσκεται σε διαφορετική περιοχή της Ελλάδας, μεγαλώνοντας την αλυσίδα προσφοράς, καθώς και τη χαρά και την ελπίδα όλων των συμμετεχόντων!

Ας δούμε ποια προϊόντα Χωριό αποτελούν τα “προϊόντα αλληλεγγύης” και δίνουν χαρά όταν μπαίνουν στο καλάθι του καταναλωτή:

Τυριά:

Ελαιόλαδα:

Βούτυρα:

Η Μινέρβα είναι η μόνη εταιρεία τροφίμων η οποία λαμβάνει μέρος και ενισχύει τη συγκεκριμένη δράση, η οποία ξεκίνησε με πρωτοβουλία της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος. Αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους – είναι τόσο όμορφο να γνωρίζουμε ότι αποτελούμε κρίκο της αλυσίδας του δικτύου αλληλεγγύης και ότι προσφέρουμε χαρά και χαμόγελα στους συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε τους καταναλωτές που στηρίζουν αυτή τη δράση, την αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος για την πρωτοβουλία και κάθε έναν από εσάς προσωπικά, που φροντίζετε καθημερινά να μεγαλώνει η αλυσίδα αλληλεγγύης.

Δίνουμε χαρά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!
ΣΧΟΛΙΑ
Έχουν γίνει συνολικά 2 σχόλια.
  • 4 Μαΐου, 2014 στις 5:22 μμ

    τελεια όλα!!!

  • 21 Μαΐου, 2014 στις 7:08 πμ

    κοινωφελής σκοπός, προϊόντα αλληλεγγύης καταπλικτικοτατα!!!!!!1