19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ, 2018

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι: έχουμε το μυστικό της επιτυχίας!

Είμαστε στην καρδιά του Δεκεμβρίου, οι γιορτές είναι προ των πυλών κι οι κατσαρόλες, τα τηγάνια και οι φούρνοι είναι έτοιμοι να πάρουν φωτιά, στην προετοιμασία για τα πιο πολυαναμενόμενα τραπέζια της χρονιάς! Όσο προετοιμάζετε το μενού για τους καλεσμένους σας, τα διλήμματα έρχονται ένα-ένα: τί θα τους μαγειρέψετε; Κάτι παραδοσιακό και γνώριμο, ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες όλων; Ή μήπως σκέφτεστε πως φέτος είναι η χρονιά που θα πρωτοτυπήσετε και θα ανατρέψετε τα δεδομένα; Όπως και να έχει, εμείς σας έχουμε μοναδικές προτάσεις που θα σας γεμίσουν έμπνευση, καθώς και μικρά μυστικά από το Χωριό που θα κάνουν την διαφορά και θα τους εντυπωσιάσουν όλους!

Αναβαθμίστε το γνώριμο

Τραπέζι χωρίς μελομακάρονα και κουραμπιέδες δεν γίνεται! Κι αν έχετε μια συνταγή που περνάει από γενιά σε γενιά εδώ και δεκαετίες, εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε πως ακόμα και το πιο παραδοσιακό ελληνικό γλύκισμα των γιορτών επιδέχεται αναβάθμισης. Αρκεί να δοκιμάσετε αυτούς τους κουραμπιέδες δια χειρός Αργυρώς Μπαρμπαρίγου! Μια ιδιαίτερη πρόταση στο γιορτινό τραπέζι που όμως σας εγγυόμαστε πως θα ξετρελάνει κάθε καλεσμένο. Σύμμαχός σας σε αυτή τη γευστική πρόκληση το βούτυρο Χωριό τ. Κερκύρας, που παρασκευάζεται σύμφωνα με την αυθεντική συνταγή από 100% παστεριωμένη αγελαδινή κρέμα γάλακτος. Η βουτυράτη γεύση αυτών των κουραμπιέδων θα ξετρελάνει τους πάντες!

Σερβίρετε γαστρονομικές εμπειρίες

Φτάσαμε στο κρέας, τον μεγάλο πρωταγωνιστή του γιορτινού τραπεζιού! Οι προτάσεις πολλές, οι παραδοσιακές συνταγές που ακολουθεί ο καθένας μας ακόμα περισσότερες, οι προσδοκίες των καλεσμένων σταθερά στα ύψη. Γι’ αυτό για φέτος σας προτείνουμε δύο ενδιαφέρουσες εναλλαγές στο κλασικό κυρίως πιάτο του χριστουγεννιάτικου μενού. Από τη μία, ένα χοιρινό ρολό με φέτα Ορεινές Περιοχές με πικάντικη επίγευση, μουστάρδα και λιαστή ντομάτα, και από την άλλη ζουμερό ψαρονέφρι με ξερά φρούτα και σάλτσα με Χωριό βούτυρο αγελάδος, μια παραδοσιακή συνταγή με μια πιο εξωτική νότα που θα εκπλήξει όλους όσους τη δοκιμάσουν. Συνοδεύστε τα με πατάτες φούρνου ή πουρέ και φρέσκια, τραγανή σαλάτα και πάρτε τα πλατιά χαμόγελα των καλεσμένων σας ως την απόλυτη επιβράβευση για τον κόπο σας.
Pork Tenderloin with Dried Fruit and Butter Sauce

Ανατρέψτε τις προσδοκίες

Σαν συνοδευτικό για το κρέας σας, οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) οι καλεσμένοι σας θα περιμένουν να τους σερβίρετε πατάτες φούρνου. Μια κλασική και νόστιμη επιλογή, πλην λίγο ασφαλής! Φέτος μπορείτε να τολμήσετε να κάνετε την έκπληξη με ένα εντελώς διαφορετικό συνοδευτικό, όπως αυτόν τον ακαταμάχητο πουρέ γλυκοπατάτας με Χωριό βούτυρο αγελάδος, θυμάρι και μπέικον από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Σας εγγυόμαστε πως το λιωμένο βούτυρο μαζί με τα υπόλοιπα αρώματα από το μπέικον και το θυμάρι, θα δημιουργήσουν ουρά γύρω από το μπουφέ σας. Φροντίστε μόνο να έχετε φτιάξει αρκετό και για την δεύτερη μερίδα!
πουρές γλυκοπατάτας

Θέλετε κι άλλη έμπνευση; Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή συνταγών από το Χωριό θα καλύψει κάθε γούστο. Δείτε εδώ όλες τις συνταγές μας για τις γιορτές!

Από εμάς, σας ευχόμαστε επιτυχία σε κάθε πιάτο και αξέχαστες στιγμές με τους αγαπημένους σας!
Χρόνια Πολλά!




ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.
    AΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

    Αφήστε μια απάντηση