ΒΟΥΤΥΡΟ

s

Το Χωριό μας λύνει τις απορίες για τα προϊόντα Χωριό βούτυρο αγελάδος, Χωριό soft με βούτυρο, Χωριό βούτυρο τ. Κερκύρας και Χωριό λιωμένο βούτυρο.


1. Τι διαφορά έχει το Χωριό Βούτυρο Αγελάδος από το Χωριό Soft με βούτυρο Αγελάδος;

Το Χωριό Βούτυρο Αγελάδος είναι βούτυρο που παρασκευάζεται από 100% αγελαδινό γάλα και περιέχει 80% λιπαρά, ενώ το Χωριό Soft με βούτυρο αγελάδος περιέχει μειωμένα λιπαρά από τα oποία 40% βούτυρο αγελάδος και 20% φυτικά λιπαρά για να απλώνεται εύκολα.

2. Πόσα λιπαρά έχουν τα προϊόντα Χωριό Βούτυρο;

Όλα τα προϊόντα έχουν 82% λιπαρά, εκτός από το λιωμένο βούτυρο γάλακτος που έχει 100% λιπαρά και τα Χωριό soft που έχουν από  40% έως 80% λιπαρά.

3. Τι διαφορά έχουν τα προϊόντα Χωριό Βούτυρο από τα προϊόντα Χωριό Μαργαρίνη;

Τα προϊόντα Χωριό Μαργαρίνη περιέχουν ΜΟΝΟ φυτικά λιπαρά και είναι νηστίσιμα με εξαίρεση το Χωριό Soft με Ελληνικό Γιαούρτι. Τα προϊόντα Χωριό Βούτυρο παρασκευάζονται από 100% αγνό γάλα, με εξαίρεση τα Χωριό Soft με Βούτυρο Αγελάδος που περιέχουν ένα μικρό ποσοστό φυτικών λιπαρών για να απλώνονται πιο εύκολα.

Τα προϊόντα Χωριό Μαργαρίνη είναι: Χωριό Soft με Ελληνικό Γιαούρτι, Χωριό Soft με Ελαιόλαδο και το Χωριό Βιολογική Μαργαρίνη με Ελαιόλαδο Soft.

Τα προϊόντα Χωριό Βούτυρο είναι: Χωριό Βούτυρο τύπου Κερκύρας, Χωριό Βούτυρο Αγελάδος, Χωριό Soft Ανάλατο με Βούτυρο Αγελάδος, Χωριό Ελαφρύ Βούτυρο Αγελάδος, Χωριό Λιωμένο Πρόβειο Βούτυρο Γάλακτος, Χωριό Λιωμένο Αγελαδινό Βούτυρο Γάλακτος και Χωριό Βιολογικό Βούτυρο Αγελάδος.

4. Γιατί το Χωριό Soft με Βούτυρο Αγελάδος, αν και περιέχει φυτικά λιπαρά, έχει την ίδια τιμή με τα υπόλοιπα προϊόντα Χωριό Βούτυρο Αγελάδος;

Το Χωριό Soft Βούτυρο Αγελάδος παρασκευάζεται με την πρόσμιξη φυτικών και γαλακτοκομικών λιπαρών, η διαδικασία αυτή κοστίζει με αποτέλεσμα να φέρνει την τιμή στα ίδια επίπεδα με τα προϊόντα Χωριό Βούτυρο που παρασκευάζονται από 100% γάλα αγελάδος.

5. Το βούτυρο τύπου Κερκύρας από τι γάλα παρασκευάζεται;

Το Βούτυρο τύπου Κερκύρας Χωριό παρασκευάζεται από αγελαδινό γάλα. Στόχος του Χωριό είναι να διατηρεί αναλλοίωτη και σταθερή την Ελληνική παραδοσιακή γεύση που χαρακτηρίζει το βούτυρο τύπου Κερκύρας.

6. Ποιες είναι οι διαφορές στις χρήσεις μεταξύ όλων των προϊόντων Χωριό Βούτυρο;

Όλα τα προϊόντα Χωριό Βούτυρο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επάλειψη, στη ζαχαροπλαστική, μαγειρική και το τηγάνισμα, εκτός από το Χωριό Λιωμένο Βούτυρο που δεν χρησιμοποιείται για επάλειψη. Διαφορές υπάρχουν στη γεύση ανάλογα τον τύπο που θα επιλέξετε ώστε να καλύπτονται οι διαφορετικές γευστικές ανάγκες σας. Το ίδιο ισχύει και για τα προϊόντα Μαργαρίνη Χωριό και Χωριό Βιολογικό.

7. Πώς μπορούμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα Χωριό;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Χωριό μπορείτε να καλείτε στη δωρεάν γραμμή καταναλωτών 800-11-28282 που λειτουργεί σε 24ωρη βάση κάθε μέρα.

8. Ποιες είναι οι χρήσεις των προϊόντων Χωριό Soft;

Όλα τα προϊόντα Μαργαρίνη Χωριό Soft και Χωριό Soft με Βούτυρο Αγελάδος είναι κατάλληλα για επάλειψη, μαγειρική και ζαχαροπλαστική.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΩ

τα νέα του Χωριό