ΒΟΥΤΥΡΟ

s

Το Χωριό μας λύνει τις απορίες για τα προϊόντα Χωριό βούτυρο αγελάδος, Χωριό soft με βούτυρο, Χωριό βούτυρο τ. Κερκύρας και Χωριό λιωμένο βούτυρο.


1. Τι διαφορά έχει το Χωριό Βούτυρο Αγελάδος από το Χωριό Soft ελαφρύ;

Το Χωριό Βούτυρο Αγελάδος είναι βούτυρο που παρασκευάζεται από 100% αγελαδινό γάλα και περιέχει 80% λιπαρά, ενώ το Χωριό Soft ελαφρύ περιέχει 75% λιγότερα λιπαρά και μπορεί να απλώνεται εύκολα κατευθείαν από το ψυγείο.

2. Τι διαφορά έχει το Χωριό Βούτυρο Αγελάδος από το Χωριό Βούτυρο ελαφρύ με κρεμώδη υφή;

Το Χωριό Βούτυρο Αγελάδος είναι βούτυρο που παρασκευάζεται από 100% αγελαδινό γάλα και περιέχει 80% λιπαρά, ενώ το Χωριό Soft ελαφρύ περιέχει 50% λιγότερα λιπαρά και μπορεί να απλώνεται εύκολα κατευθείαν από το ψυγείο.

3. Ποια η διαφορά μεταξύ του ΧΩΡΙΟ soft με Βούτυρο τ. Κερκύρας και του βουτύρου τ. Κερκύρας;

Το Χωριό soft με Βούτυρο τ. Κερκύρας περιέχει συνολικά 80% λιπαρά , από τα οποία ,το 49% είναι λιπαρά βουτύρου και 31% φυτικά λιπαρά. Είναι συνδυασμός βουτύρου τ. Κερκύρας & φυτικών λιπαρών εξασφαλίζει εξαιρετική επαλειψιμότητα στο ψωμί ή τη φρυγανιά, διατηρώντας την πλούσια γεύση του βουτύρου αλλά με 32% λιγότερα κορεσμένα λιπαρά

4. Πόσα λιπαρά έχουν τα προϊόντα Χωριό Βούτυρο;

Όλα τα προϊόντα έχουν 80% λιπαρά, εκτός από  τα Χωριό soft ελαφρύ με κρεμώδη υφή και ελαφρύ που έχουν από  40% έως 20% λιπαρά.

5. Τι διαφορά έχουν τα προϊόντα Χωριό Βούτυρο από τα προϊόντα Χωριό Μαργαρίνη;

Τα προϊόντα Χωριό Μαργαρίνη περιέχουν ΜΟΝΟ φυτικά λιπαρά και είναι νηστίσιμα με εξαίρεση το το Χωριό Soft με Ελληνικό Γιαούρτι και το Χωριό κλασικό με ελαιόλαδο (πακέτο). Τα προϊόντα Χωριό Βούτυρο παρασκευάζονται από 100% αγνό γάλα, με εξαίρεση το Χωριό Soft με Βούτυρο τ. Κερκύρας που περιέχει ένα μικρό ποσοστό φυτικών λιπαρών για να απλώνεται πιο εύκολα.

Τα προϊόντα Χωριό Μαργαρίνη είναι: Χωριό Soft με Ελληνικό Γιαούρτι, Χωριό Soft με Ελαιόλαδο, Χωριό κλασικό πακέτο και το Χωριό Βιολογική Μαργαρίνη με Ελαιόλαδο Soft.

Τα προϊόντα Χωριό Βούτυρο είναι: Χωριό Βούτυρο τύπου Κερκύρας, Χωριό Βούτυρο Αγελάδος, Χωριό Soft με Βούτυρο τύπου Κερκύρας, Χωριό Soft Ελαφρύ, Χωριό Βούτυρο Ελαφρύ με Κρεμώδη Υφή και Χωριό Βιολογικό Βούτυρο Αγελάδος.

6. Το βούτυρο τύπου Κερκύρας από τι γάλα παρασκευάζεται;

Το Βούτυρο τύπου Κερκύρας Χωριό παρασκευάζεται από αγελαδινό γάλα. Στόχος του Χωριό είναι να διατηρεί αναλλοίωτη και σταθερή την ελληνική παραδοσιακή γεύση που χαρακτηρίζει το βούτυρο τύπου Κερκύρας.

7. Ποιες είναι οι διαφορές στις χρήσεις μεταξύ όλων των προϊόντων Χωριό Βούτυρο;

Όλα τα προϊόντα Χωριό Βούτυρο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επάλειψη, στη ζαχαροπλαστική, μαγειρική και το τηγάνισμα, εκτός από το Χωριό Soft Eλαφρύ που λόγω χαμηλών λιπαρών δεν ενδείκνυται για τηγάνισμα. Διαφορές υπάρχουν στη γεύση ανάλογα τον τύπο που θα επιλέξετε ώστε να καλύπτονται οι διαφορετικές γευστικές ανάγκες σας. Το ίδιο ισχύει και για τα προϊόντα Μαργαρίνη Χωριό και Χωριό Βιολογικό.

8. Πώς μπορούμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα Χωριό;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Χωριό μπορείτε να καλείτε στη δωρεάν γραμμή καταναλωτών 800-11-28282 που λειτουργεί σε 24ωρη βάση κάθε μέρα.

9. Ποιες είναι οι χρήσεις των προϊόντων Χωριό Soft;

Όλα τα προϊόντα Μαργαρίνη Χωριό Soft και Χωριό Soft με Βούτυρο Αγελάδος είναι κατάλληλα για επάλειψη, μαγειρική και ζαχαροπλαστική.