19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2014

Food Bloggers δημιουργούν με προϊόντα Χωριό

Το Χωριό με χαρά εγκαινιάζει συνεργασία με ανθρώπους της διπλανής πόρτας, με τους οποίους μοιράζεται κάτι κοινό: την αγάπη για την ποιότητα και το καλό φαγητό!

Η καλή τροφή κοινή μας έμπνευση

Οι Food Bloggers, άνθρωποι με βαθύ ενδιαφέρον, αγάπη και μεράκι για τη μαγειρική, που έχουν πειραματιστεί και έχουν μάθει μόνοι τους τα μυστικά της κουζίνας, αναδεικνύουν τη σημασία της ποιότητας στην καθημερινότητά μας και τη σπουδαιότητα της καλής τροφής και της ιεροτελεστίας του μαγειρέματος. Αν το φαγητό μας ενώνει, η ποιότητα στο φαγητό μας εμπνέει να ζούμε καλύτερα!

Επιλέγουμε την ποιότητα σημαίνει επιλέγουμε να δίνουμε βάση στην τροφή μας, να δημιουργούμε με αγνά υλικά, να σεβόμαστε την τέχνη της μαγειρικής, να δίνουμε χρόνο στο πιάτο που δημιουργούμε και κατά συνέπεια να σεβόμαστε τον εαυτό μας και να απολαμβάνουμε περισσότερο.

Η απόλαυση του καλού φαγητού είναι ένα δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας κάθε μέρα, και μπορεί να γίνει τρόπος ζωής. Αυτό είναι γνωστό στους Food Bloggers, και με τη στάση τους μας καλούν να βελτιώσουμε κι εμείς τον τρόπο ζωής μας. Οι ξεχωριστές τους συνταγές θα μας προσφέρουν γνώση και ώθηση να ξεκινήσουμε κι εμείς το μαγείρεμα!

Χαρίζουμε στον εαυτό μας την απόλαυση που προσφέρει η τέχνη της μαγειρικής, πλουτίζουμε το τραπέζι μας με την ποιότητα και τη γεύση που κλείνουν μέσα τους τα προϊόντα Χωριό. Επιλέγουμε προϊόντα Χωριό, χαρίζουμε στον εαυτό μας ηρεμία μέσω της τέχνης της μαγειρικής και, για να έχουν όλα ακόμα περισσότερο νόημα, μοιραζόμαστε! Το νοστιμότερο πιάτο, αυτό που έχει όλη τη ζωή μέσα του, είναι εκείνο που μοιραζόμαστε.

Ευχαριστούμε πολύ την Funky Cook και την Sugar Buzz για τα πιάτα που μοιράζονται μαζί μας. Δείτε τις μοναδικές τους συνταγές και εμπνευστείτε.

 

 
ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.