13 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2016

Καλώς ορίσατε στο ανανεωμένο site του Χωριό!

Εάν ψάχνετε για συνταγές και έχετε στο σπίτι μόνο θυμάρι και ντομάτα, είστε στο σωστό σημείο. Εάν θέλετε να έχετε οργανωμένο το εβδομαδιαίο μενού της μαγειρικής σας, είστε και πάλι στο σωστό σημείο – γι’ αυτούς και πολλούς άλλους λόγους. Καλώς ορίσατε στο ανανεωμένο site του Χωριό!

Μπορεί όλον αυτόν τον καιρό να έχετε πλήρως εξοικειωθεί με τη νοστιμιά των συνταγών Χωριό. Τώρα όμως οι συνταγές είναι ακόμα περισσότερες –ξεπερνούν τη μία συνταγή την ημέρα για έναν χρόνο!- και η αναζήτησή τους έχει γίνει παιχνιδάκι.

Μπορείτε να αναζητήσετε λαχταριστά πιάτα σύμφωνα με τα υλικά που έχετε διαθέσιμα ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε, μέσω των φίλτρων στις συνταγές. Δοκιμάστε τώρα για να σας ανοίξει η όρεξη!

Μπορείτε να αποκτήσετε προνόμια, κάνοντας την εγγραφή σας με απλά και γρήγορα βήματα στο site. Κουπόνια έκπτωσης προϊόντων, το εβδομαδιαίο μενού, newsletter, άρθρα για την υγεία και τη διατροφή, ενημερώσεις και μυστικά από το Χωριό! Δείτε εδώ πώς κάνετε την εγγραφή σας.

Συλλογές! Ναι, υπέροχες συλλογές συνταγών για κάθε περίσταση – για την παρέα, το πικ νικ, τις γιορτές, συνταγές με ψάρι, για πίτσα, με φέτα, με γραβιέρα, για πρωινό. Οι προτάσεις είναι πολλές και περιμένουν να τις εξερευνήσετε.

Τι τρώμε μέσα στην εβδομάδα; Τόσες λαχταριστές επιλογές! Το Χωριό προτείνει κάθε εβδομάδα ένα μενού με γλυκά και αλμυρά πιάτα, παραδοσιακά και πιο σύγχρονα, που θα σας λύσει τα χέρια και θα απελευθερώσει τη δημιουργικότητά σας στην κουζίνα! Μπορείτε και να το αποθηκεύσετε στο email σας! Το μενού της εβδομάδας, λοιπόν.

Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στο ανανεωμένο μας site, να αποθηκεύσετε συνταγές, να λειτουργήσετε με αυτό, αλλά και να ζήσετε μαζί του. Δείτε το από το κινητό και το tablet όσο είστε στην κουζίνα μαγειρεύοντας κάτι μοναδικό!

Καλώς ήρθατε!
ΣΧΟΛΙΑ
Έχουν γίνει συνολικά 1 σχόλια.
  • 14 Ιουλίου, 2016 στις 2:30 πμ

    ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ!