17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ, 2014

Κλήρωση 16/11 «Άρμεξε την αγελάδα» στο Golden Hall!

Έχουμε τον τρίτο εβδομαδιαίο νικητή που έμαθε πώς είναι να φτιάχνει βούτυρο, αρμέγοντας την αγελάδα του Χωριό στο Golden Hall την προηγούμενη εβδομάδα!

Δύο είναι οι τρόποι για αυθεντικό βούτυρο! Ή θα πάρεις Χωριό ή θα γίνεις παραγωγός, αρμέγοντας την αγελάδα και φτιάχνοντας δικό σου βούτυρο!

Ο νικητής της κλήρωσης της 16/11, που κερδίζει ένα Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 T110, είναι ο Λάμπρος Σοφιάδης! Συγχαρητήρια! Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό!

Ο νικητής θα ενημερωθεί με email, στο οποίο παρακαλείται να απαντήσει, σημειώνοντας τα στοιχεία του (ταχυδρομική διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας), για να μπορέσει να παραλάβει το δώρο του. Εναλλακτικά, μπορεί να στείλει προσωπικό μήνυμα με τα στοιχεία επικοινωνίας της, στη σελίδα του Χωριό στο Facebook.

Η παραγωγή βουτύρου δεν σταματά! Ο Διαγωνισμός «Άρμεξε την αγελάδα» βρίσκεται στο www.dyoeinaioitropoi.gr, όπου και εκεί η Αγελάδα του Χωριό μοιράζει δώρα κάθε εβδομάδα αλλά και πολλά μεγάλα σε 10 τυχερούς στο τέλος του Διαγωνισμού!

Οι 3 μεγάλοι νικητές της τελικής κλήρωσης από τον Διαγωνισμό στο Golden Hall έχουν ανακοινωθεί εδώ.

Καλή διασκέδαση και καλή επιτυχία σε όλους τους παίκτες!
ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.
    AΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

    Αφήστε μια απάντηση