10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ, 2014

Κλήρωση 9/11 «Άρμεξε την αγελάδα» στο Golden Hall!

Και ο δεύτερος νικητής έμαθε πώς είναι να φτιάχνει βούτυρο, αρμέγοντας την αγελάδα του Χωριό στο Golden Hall την προηγούμενη εβδομάδα!

Δύο είναι οι τρόποι για αυθεντικό βούτυρο! Ή θα πάρεις Χωριό ή θα γίνεις παραγωγός, αρμέγοντας την αγελάδα και φτιάχνοντας δικό σου βούτυρο!

Η νικήτρια της κλήρωσης της 9/11, που κερδίζει ένα Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 T110, είναι η Efthimia Kapsalaki! Συγχαρητήρια! Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό!

Η νικήτρια θα ενημερωθεί με email, στο οποίο παρακαλείται να απαντήσει, σημειώνοντας τα στοιχεία της (ταχυδρομική διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας), για να μπορέσει να παραλάβει το δώρο της. Εναλλακτικά, μπορεί να στείλει προσωπικό μήνυμα με τα στοιχεία επικοινωνίας της, στη σελίδα του Χωριό στο Facebook.

Επισκεφτείτε το Χωριό στο Golden Hall έως 15 Νοεμβρίου 2014 (κάθε Πέμπτη 17:00 – 20:00, Παρασκευή 17:00 – 21:00 και Σάββατο 11:00 – 20:00) και πάρτε μέρος στην πραγματική εμπειρία αρμέγματος κερδίζοντας πλούσια δώρα! Μπορεί να είστε εσείς ο επόμενος τυχερός!

Κάθε Κυριακή θα προκύπτει ένας εβδομαδιαίος νικητής που έχει αρμέξει την αγελάδα και έχει ολοκληρώσει τη συμμετοχή του, με δώρο:

  • ένα Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 T110

Την τελευταία Κυριακή (16/11) κληρώνονται όλοι όσοι έχουν αρμέξει την αγελάδα του Χωριό στο Golden Hall και θα προκύψουν 3 νικητές, που θα κερδίσουν:

  • ο 1ος ένα iPhone 5c 8GB Green,
  • ο 2ος ένα iPad Mini 2 WiFi 32GB Silver και
  • ο 3ος ένα iPod Shuffle Green 2GB

Η αγελάδα του Χωριό σας περιμένει στο Golden Hall και μοιράζει πλούσια δώρα!

 

 

 
ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.
    AΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

    Αφήστε μια απάντηση