ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

Αγίου Βαλεντίνου: ο έρωτας περνάει από το στομάχι

Ο Φεβρουάριος είναι εδώ, μαζί και η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στο πρώτο του μισό.

Πολλοί περιμένουν αυτή τη γιορτή με αγωνία, προσδοκώντας τα βέλη του έρωτα, άλλοι περνούν την 14η Φεβρουαρίου αδιάφορα, με μηδενικές προσδοκίες, και μια μερίδα πληθυσμού γιορτάζει τους Αγίους του Έρωτα στις 13 Φεβρουαρίου, τον Ακύλα και την Πρισκίλλα. Ο Άγιος Βαλεντίνος πάντρευε μυστικά τα ζευγάρια το 270 μ.Χ. – οι απόψεις πολλές, όσες και οι μορφές του έρωτα.

Όπως και να νιώθουμε για την γιορτή των ερωτευμένων, όποτε και να επιλέγουμε να γιορτάζουμε τον έρωτα και την αγάπη, το γεγονός που μένει σταθερό και ακλόνητο στα χρόνια είναι ένα: ο έρωτας περνάει από το στομάχι.

Στο Χωριό αυτό το γνωρίζουμε – το μυστικό μας αποκαλύφθηκε όσο βρισκόμασταν στην ύπαιθρο, αναπνέοντας την φρεσκάδα της, το θαύμα της Μητέρας Φύσης. Πού αλλού βάζει κανείς τόση αγάπη και σοφία που φέρνει από τη φύση, αν όχι στο τραπέζι που μοιράζεται με άλλους;

Στο τραπέζι μοιραζόμαστε χαρές και λύπες, ανακοινώσεις και αγάπη, δηλώσεις αιώνιας αγάπης και έρωτα. Οι οικογένειες, οι παρέες, οι φίλοι, άγνωστοι και εραστές γεύονται την ίδια απόλαυση του να μοιράζεσαι, να επικοινωνείς και να τρως.

Φαγητό λοιπόν, ειδικά αν τα φαγητά που ετοιμάζουμε είναι και ικανά να βελτιώνουν τη σωματική και ψυχική μας κατάσταση:

Το Χωριό ετοιμάζει το ρομαντικό τραπέζι για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και κάθε άλλη ημέρα που επιλέγεται ως γιορτή του έρωτα.

δείτε επίσης