26 ΑΠΡΙΛΙΟΣ, 2013

Μεγάλος διαγωνισμός του Χωριό στο Facebook!

Το Χωριό εγκαινιάζει μεγάλο διαγωνισμό στις 29 Απριλίου στο Facebook!

Το Χωριό φέρνει κοντά μας ένα μεγάλο διαγωνισμό από τις 29 Απριλίου μέχρι τις 28 Μαΐου, με 10 νικητές σε κάθε έναν από τους 4 εβδομαδιαίους μίνι-διαγωνισμούς και συμμετοχή στην 3άδα που κερδίζει τα Grand Prizes στο τέλος του διαγωνισμού.

Τι δώρα μπορώ να κερδίσω;

Κάθε εβδομάδα 10 τυχεροί, μετά από κλήρωση, θα κερδίζουν από ένα καλάθι προϊόντων Χωριό, με κάποια από τα αγαπημένα μας: ελαιόλαδο, βούτυρο, φέτα, γραβιέρα, ελιές, μυρωδάτο, βιολογικά.

Οι φίλοι σας ψηφίζουν για την φωτογραφία σας, και στο τέλος του διαγωνισμού και κατόπιν κληρώσεως, οι 3 μεγάλοι νικητές κερδίζουν μεγάλα δώρα!

Τι πρέπει να κάνω για να λάβω μέρος;

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή! Μπείτε στη σελίδα του Χωριό στο Facebook, κάντε like, και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, ανεβάζοντας όσες φωτογραφίες του χωριού σας θέλετε! Κάθε φωτογραφία αντιστοιχεί σε μια υποψηφιότητα, δηλαδή ανεβάζοντας πάνω από μια φωτογραφία, έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε τα δώρα του Χωριό.

Για το καλάθι προϊόντων κάθε εβδομάδα, η συμμετοχή στην κλήρωση γίνεται αυτόματα, με το ανέβασμα της φωτογραφίας του χωριού σας (ο ίδιος χρήστης δεν μπορεί όμως να κερδίσει δύο φορές μέσα στην εβδομάδα).

Πείτε στους φίλους σας να ψηφίσουν τη φωτογραφία σας για να μπείτε στην κλήρωση για τα 3 Grand Prizes! Στην κλήρωση των τελικών τριών μεγάλων Grand Prizes, συμμετέχουν οι χρήστες των οποίων οι φωτογραφίες έχουν λάβει τουλάχιστον 20 ψήφους κατά τη διάρκεια όλου του διαγωνισμού.

Πώς θα μάθω ότι κέρδισα;

Το Χωριό θα επικοινωνήσει με τους νικητές μέσω e-mail, καθώς επίσης οι νικητές θα ανακοινώνονται και στη σελίδα του Χωριό στο Facebook.

Πότε θα γίνουν οι κληρώσεις;

Οι εβδομαδιαίες κληρώσεις θα πραγματοποιούνται κάθε τέλος της εβδομάδας, για τις εβδομάδες 29 Απριλίου-05 Μαΐου, 06 Μαΐου-12 Μαΐου, 13Μαΐου-19 Μαΐου, 20 Μαΐου-26 Μαΐου.

Η κλήρωση για τα Grand Prizes θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου.

Τι γίνεται αν δεν έχω λογαριασμό στο Facebook;

Μπορείτε να συμμετέχετε στο μεγάλο διαγωνισμό του Χωριό και μέσω Instagram και Twitter, ακολουθώντας το Χωριό @Minervahorio και χρησιμοποιώντας το hashtag #to_horio_mou.

Έχοντας ακολουθήσει τον λογαριασμό και ανεβάζοντας τη φωτογραφία σας με το συγκεκριμένο hashtag, συμμετέχετε αυτόματα στον διαγωνισμό.

Φρεσκάρετε λοιπόν τις φωτογραφικές σας δεξιότητες και ετοιμαστείτε για τον μεγάλο διαγωνισμό του Χωριό.

Τα μεγάλα μας δώρα σας περιμένουν!

Καλή επιτυχία!
ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.
    AΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

    Αφήστε μια απάντηση