23 ΜΑΡΤΙΟΣ, 2015

Πασχαλινές Διαδικτυακές Κληρώσεις Χωριό

Το Χωριό γιορτάζει την άνοιξη και σας προσκαλεί στις Πασχαλινές κληρώσεις, μοιράζοντας πλούσια λαχταριστά δώρα.

Στη σελίδα του Χωριό για το Πάσχα μπορείτε να δείτε συνταγές από Food Bloggers, να φτιάξετε Πασχαλινές λιχουδιές με κουπόνια προϊόντων Χωριό και να μπείτε στην κλήρωση και να κερδίσετε προϊόντα Χωριό!

Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση, κάνετε τα εξής απλά βήματα:
Στην Πασχαλινή σελίδα του Χωριό, αφού πατήσετε το κουμπί ‘Μπείτε στην κλήρωση’, εμφανίζεται ένα παράθυρο. Σημειώνετε εκεί την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email), και αυτομάτως μπαίνετε στην κλήρωση, ενώ κατεβάζετε και το αρχείο με τις Πασχαλινές συνταγές! Σημειώνοντας το email σας μία φορά, μπαίνετε στην κλήρωση κάθε μέρα!

Εάν δεν επιθυμείτε να πάρετε μέρος στην κλήρωση και θέλετε να κατεβάσετε το αρχείο με τις συνταγές, απλά πατάτε το κουμπί ‘Κατεβάστε το’ στο ίδιο παράθυρο που εμφανίζεται.

Κάθε μέρα, από τις 23/3/2015 έως και τις 03/04/2015, θα κληρώνονται 3 τυχεροί που θα κερδίζουν από ένα καλάθι με λαχταριστά προϊόντα Χωριό ο καθένας!

Οι νικητές θα ενημερωθούν μετά το τέλος των κληρώσεων (03/04/2015) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λαμβάνοντας ενημερωτικό email στη διεύθυνση την οποία καταχώρισαν στο διαγωνισμό. Κάθε νικητής παρακαλείται να απαντά στο email που θα του αποστέλλεται ή εναλλακτικά να επικοινωνεί με προσωπικό μήνυμα με τη σελίδα του Χωριό στο Facebook, σημειώνοντας τα στοιχεία του (τηλέφωνο και ταχυδρομική διεύθυνση). Λόγω εορτασμού του Πάσχα, τα δώρα θα αποστέλλονται στους νικητές μετά την εορταστική περίοδο.

Οι όροι συμμετοχής είναι δημοσιευμένοι εδώ.

Καλή επιτυχία σε όλους!
ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.
    AΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

    Αφήστε μια απάντηση