29 ΜΑΡΤΙΟΣ, 2015

Πασχαλινός διαγωνισμός Χωριό στο Facebook!

Με το Πάσχα να πλησιάζει, οι ετοιμασίες στο Χωριό έχουν πάρει εμπρός και στο πρόγραμμα είναι και κληρώσεις στη σελίδα του Χωριό στο Facebook, με τυχερούς που κερδίζουν μεγάλα δώρα!

Λαχταριστά δώρα περιμένουν τους τυχερούς των 6 κληρώσεων στο Facebook του Χωριό, που θα διενεργηθούν από 30/3/2015 έως και 10/4/2015!

Οι χρήστες θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες που αναγράφονται στο post (πχ ‘κάνε Like και Share’, ή ‘κάνε Like και Comment σε αυτό το post’, ή ‘ανέβασε φωτογραφία με Βούτυρο Χωριό’ ) για να μπορούν, με αυτό τον απλό τρόπο, να λάβουν μέρος στις κληρώσεις.

Θα διενεργηθούν 6 κληρώσεις:

 • Κλήρωση #1: Τρίτη 31/3/2015 – 3 νικητές που κερδίζουν από ένα καλάθι με προϊόντα Χωριό ο καθένας.
 • Κλήρωση #2: Πέμπτη 2/4/2015 (οι χρήστες ανεβάζουν στο post φωτογραφία με προϊόν Βουτύρου Χωριό) – 2 νικητές κερδίζουν από ένα Kenwood KM335 Classic Chef και από ένα καλάθι με προϊόντα Χωριό ο καθένας.
 • Κλήρωση #3: Σάββατο 4/4/2015 – 3 νικητές κερδίζουν από ένα καλάθι με προϊόντα Χωριό ο καθένας.
 • Κλήρωση #4: Μ. Δευτέρα 6/4/2015 (οι χρήστες ανεβάζουν στο post φωτογραφία με προϊόν Βουτύρου Χωριό) – 2 νικητές κερδίζουν από ένα Kenwood KM335 Classic Chef και από ένα καλάθι με προϊόντα Χωριό ο καθένας.
 • Κλήρωση #5: Μ. Τετάρτη 8/4/2015 – 3 νικητές που κερδίζουν από ένα καλάθι με προϊόντα Χωριό ο καθένας.
 • Κλήρωση #6: Μ. Παρασκευή 10/4/2015 (οι χρήστες ανεβάζουν στο post φωτογραφία με προϊόν Βουτύρου Χωριό) – 1 νικητής κερδίζει ένα Kenwood KM335 Classic Chef και ένα καλάθι με προϊόντα Χωριό.

Οι χρήστες μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα του Χωριό στο Facebook, ή να αναζητούν το hashtag #ΚλήρωσηΧωριόΒούτυρο για να βρίσκουν τα post στα οποία διενεργείται ο διαγωνισμός. Κάθε post-κλήρωση θα διαρκεί δύο ημέρες, και οι χρήστες μπορούν να πάρουν μέρος και στις 6 κληρώσεις. Κάθε νικητής παρακαλείται να αποστέλλει με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του Χωριό στο Facebook τα στοιχεία του (διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας), για να μπορέσει να παραλάβει το δώρο του. Λόγω εορτασμού του Πάσχα, τα δώρα θα παραδοθούν στους νικητές μετά την εορταστική περίοδο.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Νικητές κληρώσεων:

Κλήρωση #1

 1. Irene Mylonaki
 2. Yiannis Pervanas
 3. Lemonia Vasileiadi

 Κλήρωση #2

 1. Βασούλα Σταματιάδου
 2. Fanis Mavromatis

 Κλήρωση #3

 1. Didahou Dina
 2. Kostas Kanaloupitis
 3. Panagiotis Floros

 Κλήρωση #4

 1. Tenia Karathanasi Stivakta
 2. Βασιλης Μπαρλαγιαννης

 Κλήρωση #5

 1. Despo P. Mousoulidou
 2. Kiriaki Katsantoni
 3. Dimitra Papatheodoroy

 Κλήρωση #6

 1. Pola Christoforidou

 

 
ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.
  AΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

  Αφήστε μια απάντηση