ΥΛΙΚΑ230 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα με 50 % περιεκτικότητα σε κακάο 40 γρ. Χωριό βούτυρο αγελάδος 2 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά 175 γρ. ζάχαρη 40 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 60 γρ. σοκολάτα σε σταγόνες 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 κουτ. γλυκού βανίλια | ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μία συνταγή της chef Ντίνας Νικολάου για την εκπομπή «Ένα τραπέζι Ελλάδα» – Επεισόδιο «Φλώρινα». Δείτε το βίντεο της συνταγής μέσω ΣΚΑΙ web TV (video on demand). |