Πλένουμε και κόβουμε το αρνί σε μικρές μερίδες, τις οποίες αλευρώνουμε ελαφρά.
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα καρότα και τα κόβουμε σε ροδέλες. Έπειτα καθαρίζουμε τα σκόρδα και τα κόβουμε σε φέτες.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το Χωριό Ελαιόλαδο Αειφόρο και σοτάρουμε το αρνί μέχρι να ροδίσει.
Βγάζουμε το κρέας σε μια πιατέλα και συνεχίζουμε να σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα καρότα.
Προσθέτουμε το κρέας, ανακατεύουμε ελαφρά και σβήνουμε με το κρασί.
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το κύμινο και λίγο νερό (το ελέγχουμε συνέχεια κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος) και συνεχίζουμε το βράσιμο για περίπου 1 ½ με 2 ώρες.
10 λεπτά πριν ολοκληρώσουμε το μαγείρεμα (όταν το κρέας δείχνει ότι γίνεται, αλλά κρατά ακόμα) ρίχνουμε το χυμό ροδιού και σιγοβράζουμε μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του.
ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΓΛΥΚΟΞΙΝΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ . ΜΠΡΑΒΟ ΧΩΡΙΟ ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΟΥ
Admin Horio admin
21 Μάιος, 2014 στις 12:08 μμ
Ευχαριστούμε Georgia! Καλή όρεξη σε όλη την οικογένεια :)
Πολυ γευστικο φαγητο !!!!!!!!
το εχω φτιαξει πραγματικα υπεροχη συνταγη για οσους αρεσουν τα γλυκοξινα!!!
ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΓΛΥΚΟΞΙΝΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ . ΜΠΡΑΒΟ ΧΩΡΙΟ ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΟΥ
Ευχαριστούμε Georgia! Καλή όρεξη σε όλη την οικογένεια :)
φαινεται τελειοοοοο… θα το φιαξω σημερα κιολας!!!! μιαμ!!!
Pingback: Top συνταγές για πασχαλινό αρνί στο φούρνο
Pingback: Αρνάκι με γλυκόξινη σάλτσα ροδιού - είσαι γυναίκα; μπές εδω