Αβοκάντο στο φούρνο με γλυκιά γραβιέρα Χωριό
Το αγαπημένο μας φρούτο γεμισμένο με ντοματίνια, καλαμπόκι και τριμμένη γλυκιά γραβιέρα Χωριό. Έξοχο!
204
Αβοκάντο στο φούρνο με γλυκιά γραβιέρα Χωριό

ΥΛΙΚΑ

4 αβοκάντο μεγάλα, ώριμα 200 γρ. Γραβιέρα Χωριό Γλυκιά (5μηνης ωρίμανσης) 16 ντοματίνια 1 κ.σ. σχοινόπρασο αποξηραμένο 8 κ.σ. καλαμπόκι  (κονσέρβα)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουμε τα αβοκάντο στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι. Αφαιρούμε λίγη από τη σάρκα τους ώστε να δημιουργηθεί μεγαλύτερη λακκούβα.
  2. Ψιλοκόβουμε τα ντοματίνια και τρίβουμε τη Γραβιέρα Χωριό.
  3. Γεμίζουμε τα αβοκάντο με τα ντοματίνια, το καλαμπόκι, την τριμμένη γραβιέρα και πασπαλίζουμε με σχοινόπρασο.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς αέρα για 15’-20’.

Σημειώσεις:
-Αν δεν βρούμε αποξηραμένο σχοινόπρασο, χρησιμοποιούμε δυόσμο ή ρίγανη.
-Το αλάτι και το πιπέρι είναι προαιρετικά.