Μπασμάτι πολύχρωμο
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Μπασμάτι πολύχρωμο

Φρέσκο κρεμμυδάκι σωταρισμένο σε βούτυρο, μαζί με ρύζι και ζωμό κότας. Μια συνταγή εύκολη και πεντανόστιμη, που θα αγαπήσουμε και θα απολαύσουμε!

156
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βράζουμε νερό σε μια κατσαρόλα. Ρίχνουμε το ρύζι και το βράζουμε για 4 λεπτά. Το σουρώνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
  2. Στην ίδια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και σωτάρουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το ζωμό, αλατοπιπερώνουμε καλά, ρίχνουμε το ρύζι και αποσύρουμε από τη φωτιά.
  3. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε όλα τα ψιλοκομμένα μυρωδικά.
  4. Σερβίρουμε σκέτο, ή με κρέας ή ψάρι.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    500 γρ ρύζι μπασμάτι 2 κ.σ. Χωριό soft με βούτυρο αγελάδος μειωμένα λιπαρά 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό 1 κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κ.γ. ψιλοκομμένο άνηθο 1 κ.γ. ψιλοκομμένο εστραγκόν 1 κούπα τσαγιού ζωμό κότας Αλάτι-πιπέρι

    σχετικές συνταγές

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας

    Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

    ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ