Μπιφτέκια γαλοπούλας με κολοκύθι και κουκουνάρι
Τα μπιφτέκια στην υγιεινή τους εκδοχή. Μπορούμε να τα φάμε σε μπέργκερ, μαζί με σαλάτα, μαζί με πατάτες ή και ρύζι. Καλή όρεξη!
254
Μπιφτέκια γαλοπούλας με κολοκύθι και κουκουνάρι

ΥΛΙΚΑ

600 γρ κιμάς γαλοπούλας 2 κ.σ. Χωριό γραβιέρα Γλυκιά (ή Χωριό βιολογική Γραβιέρα), ή Ώριμη, τριμμένη 1 αυγό 2 μικρά κολοκύθια τριμμένα 2 κ.σ. κουκουνάρι 1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο 1 κ.γ. pesto βασιλικού 5 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία 1 κούπα τσαγιού γαλέτα (φρυγανιά τριμμένη) Αλάτι-πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από την γαλέτα. Ζυμώνουμε πολύ καλά και ρίχνουμε τη γαλέτα σε δύο δόσεις.
  2. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 C. σε ένα ταψί στρώνουμε μια λαδόκολλα, βρέχουμε τα χέρια μας με νερό και χωρίζουμε το μείγμα σε τέσσερα μπιφτέκια.
  3. Τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν, για 20-25 λεπτά.
  4. Συνοδεύουμε με σαλάτα ή ρύζι.