ΥΛΙΚΑ 250 γρ. Χωριό Soft με Bούτυρο Αγελάδος 4 κ.σ. ζάχαρη 1 κ.γ. κοφτή σκόνη βανίλιας 250 γρ. αλεύρι λίγο αλάτι 60 γρ. σοκολάτα γάλακτος | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Χτυπάτε σε ένα μπολ το Χωριό Soft με Bούτυρο Αγελάδος με τη ζάχαρη για να αφρατέψει η ζύμη και να πάρει όγκο.
- Προσθέτετε την βανίλια. Ρίχνετε το αλεύρι κοσκινισμένο και το αλάτι και ζυμώνετε για να γίνει μια απαλή και σφιχτή ζύμη.
- Βάζετε τη ζύμη σε κορνέ και κάνετε στρογγυλά μπισκότα. Τα βάζετε σε ελαφρά βουτυρωμένο ταψί .
- Τα ψήνετε στο κέντρο του φούρνου στους 200 βαθμούς για 10 -15 λεπτά ή ώσπου να ροδίσουν ελαφρά.
- Τα αφήνετε στο ταψί να κρυώσουν για 2 – 3 λεπτά και τα μεταφέρετε σε σχάρα να κρυώσουν εντελώς.
- Ρίχνετε με κουταλάκι λίγη σοκολάτα σχηματίζοντας σχέδια.
- Βάζετε σε πιατέλα και σερβίρετε.
|