Μπισκοτάκια πορτοκαλιού
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Μπισκοτάκια πορτοκαλιού

Υπέροχα σπιτικά μπισκότα που θα συνοδεύσουν κάθε λεπτό της ημέρας μας. Πλούσια σε γεύση και μυρωδιά, χάρη στο Χωριό βούτυρο Κερκύρας.

2012
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύετε 10 γραμ ζάχαρη μαζί με το ξύσμα πορτοκαλιού και το λικέρ.
  2. Χτυπάτε στο μίξερ Χωριό βούτυρο τ. Κερκύρας με τη ζάχαρη καλά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα. Ρίχνετε το μέλι, το γιαούρτι, το μίγμα πορτοκαλιού και συνεχίζετε το ανακάτεμα.
  3. Προσθέτετε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα και ανακατεύετε καλά ακόμα για 2-3 λεπτά.
  4. Κάνετε τη ζύμη σας μια μπάλα και πλάθετε μπισκοτάκια σε ότι σχήμα σας αρέσει.
  5. Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
  6. Τα βγάζετε και τα αφήνετε να κρυώσουν.
ΣΧΟΛΙΑ
Έχουν γίνει συνολικά 4 σχόλια.
  • 27 Οκτωβρίου, 2013 στις 3:33 μμ

    είναι πολύ νόστιμα!!τα παιδιά έχουν ξετρελαθεί!!!τ

  • 30 Οκτωβρίου, 2013 στις 3:11 μμ

    ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΤΗΝ ΓΕΥΣΗ

  • 9 Νοεμβρίου, 2013 στις 8:42 μμ

    ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ,ΤΕΛΕΙΑ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!

  • 16 Νοεμβρίου, 2013 στις 2:39 μμ

    ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.10, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ Ή ΤΟ ΤΣΑΪ

ΥΛΙΚΑ

300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ ¼ κ.γ. σόδα 115 γρ. Χωριό βούτυρο τ. Κερκύρας 70 γρ. ζάχαρη 100 γρ. μέλι 40 γρ. γιαούρτι 1 κ.σ. ξύσμα πορτοκάλι 1 σφινάκι λικέρ πορτοκάλι

σχετικές συνταγές

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το μενού της εβδομάδας

Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ