ΥΛΙΚΑ 400 γρ μοσχαρίσιος κιμάς (χοντροκομμένος) 2 ματσάκια σέσκουλα πλυμένα, στραγγισμένα, ψιλοκομμένα 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κ.σ. Χωριό Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτα Αλάτι-πιπέρι 300 γρ γιαούρτι 1 σκελίδα σκόρδο 1 κ.γ. ψιλοκομμένο άνηθο 1 κ.σ. Χωριό λευκό ξίδι 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, σωτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να ξανθύνει, προσθέτουμε τον κιμά και συνεχίζουμε για 3 λεπτά.
- Προσθέτουμε το σέσκουλο μαζί με νερό, μέχρι να σκεπαστούν τα υλικά.
- Βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
- Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε την πάπρικα και αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Σερβίρουμε σε πιάτα.
- Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το σκόρδο, τον άνηθο και το ξίδι. Τα ανακατεύουμε και περιχύνουμε στα πιάτα.
|