ΥΛΙΚΑ900 γρ γλυκοπατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους 2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου 2 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Αειφόρο (1+1) 115 γρ Χωριό Κατσικίσιο τυρί, σε θερμοκρασία δωματίου 1/4 πασατέμπος (κολοκυθόσπορος) ψημένος, αλατισμένος 6 φέτες μπαγκέτα, κομμένη διαγώνια χοντρό αλάτι μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο θαλασσινό αλάτι, για γαρνιτούρα Χωριό ελαιόλαδο Αειφόρο, για γαρνιτούρα | ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Η συνταγή βρίσκεται δημοσιευμένη και στο site του Δημήτρη Σκαρμούτσου. |