Cheesecake
Και ποιος δεν έχει δοκιμάσει το λαχταριστό cheesecake. Το ετοιμάζουμε με τα χεράκια μας, με Χωριό βιολογική μαργαρίνη με ελαιόλαδο.
08
Cheesecake

ΥΛΙΚΑ

1 συσκευασία Χωριό βιολογική μαργαρίνη με ελαιόλαδο 2 πακέτα μπισκότα ολικής άλεσης 300 γρ. τυρί μασκαρπόνε 1 ζαχαρούχο γάλα χυμός από 1 μεγάλο λεμόνι μαρμελάδα της αρεσκείας σας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Θρυμματίζετε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα στρώνετε στην βάση μιας φόρμας.
  2. Λιώνετε τη βιολογική μαργαρίνη με ελαιόλαδο Χωριό και περιχύνετε τα μπισκότα
  3. Αναμειγνύετε το τυρί μασκαρπόνε με το ζαχαρούχο γάλα και προσθέτετε λίγο – λίγο τον χυμό λεμονιού.
  4. Χτυπάτε το μείγμα μέχρι να αφρατέψει και στην συνέχεια το μεταφέρετε στην φόρμα.
  5. Αφήνετε την φόρμα στο ψυγείο για να πήξει για 1 ώρα τουλάχιστον.
  6. Όταν πήξει, απλώνετε στην επιφάνεια τη μαρμελάδα