ΥΛΙΚΑ 5 μικρές πατάτες, πολύ καλά πλυμένες και κομμένες σε φέτες 1 κρεμμύδι σε φέτες 2 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένο ½ κ.γ. ρίγανη 2 κ.σ. Χωριό Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτα ½ λεμόνι σε φέτες 2 μεγάλες ντομάτες σε φέτες 2 λευκόσαρκα φιλέτα ψαριού χωρίς δέρμα λίγο μαϊντανό, χοντροκομμένο | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 C.
- Σε ένα ταψί βάζουμε τις πατάτες, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τη ρίγανη και το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το χέρι, ώστε να καλυφθούν με ελαιόλαδο.
- Ψήνουμε για 15 λεπτά, τα γυρίζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 15 λεπτά.
- Προσθέτουμε το λεμόνι και τις ντομάτες, ψήνουμε για 10 λεπτά, προσθέτουμε και τα φιλέτα και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά.
- Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.
|