Χωριάτικη Πίτσα
Η αγαπημένη μας πίτσα, σε μια πανεύκολη συνταγή, ακόμα και για πρωτάρηδες. Με φέτα Χωριό και ελαιόλαδο Χωριό Κορωνέικη ποικιλία η γεύση της απογειώνεται.
2010
Χωριάτικη Πίτσα

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. Φέτα Χωριό θρυμματισμένη 4 ντομάτες , ξεφλουδισμένες, δίχως σπόρους , κομμένες σε κυβάκια 2 κουτ. σούπας ελιές καλαμών κομμένες σε ροδέλες 1 πιπεριά σε λωρίδες 4 κουτ. σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χωριό Κορωνέικη ποικιλία Ρίγανη και βασιλικός για πασπάλισμα 1 βάση ζύμης για πίτσα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζετε τα κυβάκια ντομάτας σε σουρωτήρι να στραγγίξουν.
  2. Όταν σωθούν τα υγρά τους τα στρώνετε πάνω στη ζύμη της πίτσας και από πάνω απλώνετε την φέτα, τις πιπεριές και τις ελιές.
  3. Ραντίζετε την πίτσα με το ελαιόλαδο και την πασπαλίζετε με την  ρίγανη και τον βασιλικό.
  4. Την ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.