ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη250 γρ Βούτυρο Χωριό τ. Κερκύρας 250 γρ ζάχαρη 6 αβγά 1 φλιτζάνι του καφέ κονιάκ 400 γρ καρυδόψιχα ψιλοκομμένη 200 γρ τριμμένη φρυγανιά (γαλέτα) 1 κ.σ. κανέλα 1 κ.γ. τριμμένο γαρίφαλο 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. χυμό λεμονιού Φρέσκο βούτυρο αγελάδος Χωριό για το άλειμμα του ταψιούΥΛΙΚΑ Για το σιρόπι3 νεροπότηρα νερό 2 νεροπότηρα ζάχαρη 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού | ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σημείωση: Προτιμήστε ένα αντικολλητικό ταψί για την ευκολία σας. |