Κολοκυθάκια τηγανητά με αυγά (Τσίκι-Τσάκα Ζακύνθου)
Κολοκυθάκια, αυγά, ρίγανη, Χωριό Ελαιόλαδο Κλασικό: ό, τι πρέπει για ένα νοστιμότατο φαγητό, σε μια από τις πιο σπάνιες συνταγές που βρήκαμε για σας!
104
Κολοκυθάκια τηγανητά με αυγά (Τσίκι-Τσάκα Ζακύνθου)

ΥΛΙΚΑ

2 μέτρια κολοκύθια 2 αυγά ρίγανη Χωριό Ελαιόλαδο Κλασικό για το τηγάνισμα αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κολοκυθάκια.
  2. Τα κόβουμε οριζόντια και κάθετα σε μικρούς κύβους.
  3. Σε ένα τηγάνι καίμε Χωριό Ελαιόλαδο Κλασικό, ρίχνουμε μέσα τα κομμένα κολοκυθάκια και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και λίγη ρίγανη.
  4. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά ολόκληρα και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι.
  5. Ανακατεύουμε μέχρι να πήξουν τα αυγά.