Κολοκυθόσουπα με ρύζι και σταφίδες
Χαμηλά λιπαρά, νοστιμιά και παράδοση: όλα τα έχει αυτή η κολοκυθόσουπα, γιατί περιέχει κίτρινο κολοκύθι, σταφίδες και Χωριό Ελαιόλαδο Αειφόρο! Χορτάστε τη!
306
Κολοκυθόσουπα με ρύζι και σταφίδες

ΥΛΙΚΑ

1 κίτρινο κολοκύθι 1 κρεμμύδι ½ φλιτζάνι του τσαγιού Χωριό Ελαιόλαδο Αειφόρο 6 φλιτζάνια του καφέ ρύζι σουπέ 1-2 κιλά ώριμες ντομάτες ½ φλιτζάνι του τσαγιού μαύρες σταφίδες Ζακύνθου αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καθαρίζουμε το κολοκύθι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
  2. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε νερό, το Χωριό Ελαιόλαδο Αειφόρο, το κολοκύθι, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τις ντομάτες περασμένες στον τρίφτη, τις σταφίδες και τα αφήνουμε να βράσουν για 20 περίπου λεπτά.
  3. Ρίχνουμε το ρύζι, το αλάτι, το πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει για ακόμα 10 λεπτά.