Κολοκυθόσουπα με ρύζι και σταφίδες
Χαμηλά λιπαρά, νοστιμιά και παράδοση: όλα τα έχει αυτή η κολοκυθόσουπα, γιατί περιέχει κίτρινο κολοκύθι, σταφίδες και Χωριό Κορωνέικης ποικιλίας! Χορτάστε τη!
306
Κολοκυθόσουπα με ρύζι και σταφίδες

ΥΛΙΚΑ

1 κίτρινο κολοκύθι 1 κρεμμύδι ½ φλιτζάνι του τσαγιού Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία 6 φλιτζάνια του καφέ ρύζι σουπέ 250 γρ. Τριμμένες Τομάτες Χωριό ½ φλιτζάνι του τσαγιού μαύρες σταφίδες Ζακύνθου αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καθαρίζουμε το κολοκύθι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
  2. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε νερό, το Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνεϊκη Ποικιλία, το κολοκύθι, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τις Τριμμένες Τομάτες Χωριό, τις σταφίδες και τα αφήνουμε να βράσουν για 20 περίπου λεπτά.
  3. Ρίχνουμε το ρύζι, το αλάτι, το πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει για ακόμα 10 λεπτά.