Κορμός σοκολάτας (μωσαϊκό)
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Κορμός σοκολάτας (μωσαϊκό)

Το λατρεμένο μας μωσαϊκό! Μια συνταγή ιδανική για όλες τις εποχές, κάθε γιορτή, τόσο εύκολη όσο και λαχταριστή!

18010
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα με τη ζάχαρη. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο, το κακάο, το κονιάκ και τα μπισκότα. Ανακατεύουμε καλά.
  2. Απλώνουμε μια λαδόκολλα και αδειάζουμε το μείγμα στο κέντρο και ρολάρουμε σφιχτά δημιουργώντας έναν κορμό.
  3. Τοποθετούμε τον κορμό στην κατάψυξη για 3 ώρες.
  4. Σερβίρουμε κόβοντας σε ροδέλες και γαρνίρουμε με φιστίκι Αιγίνης.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    250 ml γάλα 200 γρ. ζάχαρη 125 γρ. Χωριό βούτυρο αγελάδος 450 γρ. μπισκότα πτι μπερ (σπασμένα με το χέρι) 50 γρ. κακάο 3 κ.σ. κονιάκ
    Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ
    ανήκει και εδώ

    σχετικές συνταγές

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας

    Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

    ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ