Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας. Ρίχνουμε το καρότο, το πράσο και σοτάρουμε για 1 λεπτό. Στη συνέχεια ρίχνουμε το ξερό κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το σκόρδο. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά.
Πριν αρχίσει να κολλάει το φαγητό σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το μέλι και το χυμό λεμονιού, 2 ποτήρια νερό και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 40 λεπτά.
Μόλις χυλώσει η σάλτσα, προσθέτουμε την κρέμα, το αλατοπίπερο και το θυμάρι. Σερβίρουμε με πολύχρωμο μπασμάτι.