ΥΛΙΚΑ Για την πίτα9 χωριάτικα φύλλα ½ φλιτζ. Χωριό ελαιόλαδο Ορεινές περιοχές 1 αυγό, κατά προτίμηση βιολογικό, χτυπημένο με 4 κουτ. σούπας Χωριό ελαιόλαδο Ορεινές περιοχέςΥΛΙΚΑ Για τη γέμιση600 γρ. κοτόπουλο φιλέτο από μπούτι (κομμένο σε πολύ μικρά κυβάκια) 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 πράσο (μόνο το άσπρο μέρος), ψιλοκομμένο 1 φλιτζ. τραχανά, γλυκό 300 γρ. ανθότυρο 3 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά, ελαφρά χτυπημένα 3 φλιτζ. γάλα ¼ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο ¼ ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένο 1 φλιτζ. Χωριό ελαιόλαδο Ορεινές περιοχές 1 κουτ. γλυκού πάπρικα, γλυκιά 2 κουτ. σούπας σουσάμι αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι | ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μία συνταγή της chef Ντίνας Νικολάου για την εκπομπή «Ένα τραπέζι Ελλάδα» – Επεισόδιο «Λευκάδα». Δείτε το βίντεο της συνταγής μέσω ΣΚΑΙ web TV (video on demand). |