Λαχανόρυζο με χυμό ντομάτας
Λάχανο και ρύζι σε μια συνταγή για πρωτάρηδες! Με λίγο χυμό ντομάτας και Χωριό ελαιόλαδο κλασικό μπορούμε να κάνουμε θαύματα στην κουζίνα!
304
Λαχανόρυζο με χυμό ντομάτας

ΥΛΙΚΑ

½ μέτρια μάπα (λάχανο) 2 φλιτζανάκια του καφέ ρύζι 2 φλιτζανάκια του καφέ χυμό ντομάτας 1 φλιτζάνι του τσαγιού Χωριό Ελαιόλαδο Κλασικό 10 φλιτζάνια του τσαγιού νερό αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καθαρίζουμε τη μάπα, την πλένουμε και την τεμαχίζουμε σε κομμάτια με ένα μαχαίρι.
  2. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το Χωριό Ελαιόλαδο Κλασικό, το χυμό ντομάτας, το αλάτι, το πιπέρι και το νερό και αφήνουμε λίγο να βράσει.
  3. Μόλις πάρει λίγες βράσεις, ρίχνουμε και τη μάπα και αφήνουμε το φαγητό να βράσει αρκετά, μέχρι να μαλακώσει η μάπα.
  4. Τέλος, προσθέτουμε και το ρύζι και συνεχίζουμε να βράζουμε για περίπου 8 λεπτά.