Λαβωμένη σοκολάτα
Σε μισή μόλις ώρα θα έχουμε ένα γλυκό με ρευστή σοκολάτα! Το σερβίρουμε αμέσως με μία ή και δύο μπάλες παγωτό!
1510
Λαβωμένη σοκολάτα

ΥΛΙΚΑ

½ kg κουβερτούρα 60 γρ. Χωριό βούτυρο αγελάδος 65 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 125 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο. Χτυπάμε με το μίξερ τα αυγά και τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.
  2. Αφού χτυπηθούν τα αυγά, προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα σιγά-σιγά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το αλεύρι.
  3. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175 C στον αέρα. Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί, αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε για 15 λεπτά.
  4. Μόλις ψηθεί και κρυώσει, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε με μια μπάλα παγωτό.

Σημείωση: Εάν κρυώσει το γλυκό, το ζεσταίνουμε σε ένα φούρνο μικροκυμάτων για 20 δευτερόλεπτα.