Λαχανόρυζο με χυμό τομάτας
Λάχανο και ρύζι σε μια συνταγή για πρωτάρηδες! Με λίγο χυμό τομάτας και ελαιόλαδο Χωριό μπορούμε να κάνουμε θαύματα στην κουζίνα!
304
Λαχανόρυζο με χυμό ντομάτας

ΥΛΙΚΑ

½ μέτρια μάπα (λάχανο) 2 φλιτζανάκια του καφέ ρύζι 2 φλιτζανάκια του καφέ Ελαφρά Συμπυκνωμένο Χυμό Τομάτας Χωριό 1 φλιτζάνι του τσαγιού Χωριό Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτα 10 φλιτζάνια του τσαγιού νερό αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καθαρίζουμε τη μάπα, την πλένουμε και την τεμαχίζουμε σε κομμάτια με ένα μαχαίρι.
  2. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το Χωριό Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτα, τον ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό τομάτας, το αλάτι, το πιπέρι και το νερό και αφήνουμε λίγο να βράσει.
  3. Μόλις πάρει λίγες βράσεις, ρίχνουμε και τη μάπα και αφήνουμε το φαγητό να βράσει αρκετά, μέχρι να μαλακώσει η μάπα.
  4. Τέλος, προσθέτουμε και το ρύζι και συνεχίζουμε να βράζουμε για περίπου 8 λεπτά.