ΥΛΙΚΑ 250 γρ. λιγκουίνι 150 γρ. κατσικίσιο τυρί τριμμένο 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα τριμμένη 1 μικρό ξερό κρεμμύδι τριμμένο 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 1 μάτσο ρόκα χροντοκομμένη 1 κ.γ. Χωριό soft με ελαιόλαδο ή Χωριό βιολογικό soft με ελαιόλαδο 2 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Κορωνέικη Ποικιλία Αλατοπίπερο | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό ρίχνουμε τα λιγκουίνι και τα βράζουμε για 7 λεπτά. Πριν σουρώσουμε τα μακαρόνια κρατάμε 1 κούπα νερό.
- Στην ίδια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνεϊκη Ποικιλία και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τις Τριμμένες Τομάτες Χωριό και το νερό από τα μακαρόνια (προαιρετικά για πιο έντονη γεύση και πλούσια υφή στη σάλτσα προσθέστε 1 κ.γ. Τοματοπολτό Χωριό)
- Αλατοπιπερώνουμε και μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τα λιγκουίνι. Ανακατεύουμε συνεχώς και μόλις εξατμιστούν τα υγρά προσθέτουμε το Χωριό soft με ελαιόλαδο ή το Χωριό βιολογικό soft με ελαιόλαδο.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά, ανακατεύουμε και στο τέλος προσθέτουμε τη ρόκα και το κατσικίσιο τυρί. Σερβίρουμε σε πιάτο.
|