Λιγκουίνι με κατσικίσιο τυρί, ντομάτα και ρόκα
Λιγκουίνι με σάλτσα ντομάτας και σκόρδο, δεμένα με Χωριό soft με ελαιόλαδο και πασπαλισμένα με ρόκα και κατσικίσιο. Σκέτη απόλαυση!
202
Λιγκουίνι με κατσικίσιο τυρί, ντομάτα και ρόκα

ΥΛΙΚΑ

250 γρ. λιγκουίνι 150 γρ. κατσικίσιο τυρί τριμμένο 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα τριμμένη 1 μικρό ξερό κρεμμύδι τριμμένο 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 1 μάτσο ρόκα χροντοκομμένη 1 κ.γ. Χωριό soft με ελαιόλαδο ή Χωριό βιολογικό soft με ελαιόλαδο 2 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Κορωνέικη Ποικιλία Αλατοπίπερο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό ρίχνουμε τα λιγκουίνι και τα βράζουμε για 7 λεπτά. Πριν σουρώσουμε τα μακαρόνια κρατάμε 1 κούπα νερό.
  2. Στην ίδια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τη ντομάτα και το νερό από τα μακαρόνια.
  3. Αλατοπιπερώνουμε και μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τα λιγκουίνι. Ανακατεύουμε συνεχώς και μόλις εξατμιστούν τα υγρά προσθέτουμε το Χωριό soft με ελαιόλαδο ή το Χωριό βιολογικό soft με ελαιόλαδο.
  4. Αποσύρουμε από τη φωτιά, ανακατεύουμε και στο τέλος προσθέτουμε τη ρόκα και το κατσικίσιο τυρί. Σερβίρουμε σε πιάτο.