Μακαρονάκι κοφτό στο φούρνο
Μια εύκολη συνταγή για φοιτητές και όχι μόνο! Ετοιμάζουμε την κουζίνα μας και το Χωριό soft ανάλατο με βούτυρο αγελάδος.
354
Μακαρονάκι κοφτό στο φούρνο

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. κοφτό μακαρονάκι 150 ml Χωριό soft με βούτυρο αγελάδος ανάλατο Mισό φλιτζάνι του τσαγιού Χωριό Γραβιέρα Μακράς Ωρίμανσης, τριμμένη 200 γρ. Χωριό Γραβιέρα Γλυκιά ή Χωριό βιολογική Γραβιέρα, κομμένη σε κύβους Αλάτι Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βράζετε το μακαρονάκι σε αλατισμένο νερό και το σουρώνετε.
  2. Προσθέτετε τη μισή τριμμένη Χωριό γραβιέρα Μακράς Ωρίμανσης, το πιπέρι, το Χωριό soft με φρέσκο βούτυρο ανάλατο και ανακατεύετε.
  3. Αλείφετε ένα ταψί με Χωριό soft και βάζετε μέσα το 1/3 από το μακαρονάκι.
  4. Ρίχνετε από πάνω τους μισούς κύβους από τη Χωριό Γλυκιά Γραβιέρα.
  5. Συνεχίζετε με άλλη μια στρώση μακαρονάκι, μια δεύτερη με τριμμένη Χωριό γραβιέρα Μακράς Ωρίμανσης, μία τελευταία στρώση μακαρονάκι.
  6. Πασπαλίζετε με την υπόλοιπη Χωριό γραβιέρα Μακράς Ωρίμανσης και προσθέτετε 2 κουταλιές Χωριό soft με φρέσκο βούτυρο ανάλατο.
  7. Ψήνετε το μακαρονάκι σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά περίπου.