Μακαρόνια Αλφρέντο με τυρί, βούτυρο και κρέμα
Φτιάχνουμε μια απολαυστική και γρήγορη μακαρονάδα με Χωριό γραβιέρα Μακράς Ωρίμανσης, κρέμα γάλακτος και Χωριό λιωμένο αγελαδινό βούτυρο γάλακτος.
156
Μακαρόνια Αλφρέντο με τυρί, βούτυρο και κρέμα

ΥΛΙΚΑ

½ κιλό μακαρόνια 6 Νο. 70 γρ. Χωριό λιωμένο αγελαδινό βούτυρο γάλακτος 1 φλιτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος 150 γρ. τριμμένη Χωριό Γραβιέρα Μακράς Ωρίμανσης 1 νεροπότηρο μακαρονόζουμο Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βράζετε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό για περίπου 7-8 λεπτά.
  2. Κρατάτε από το νερό που βράσανε τα μακαρόνια 1 νεροπότηρο και στη συνέχεια σουρώνετε τα μακαρόνια.
  3. Μέσα στη κατσαρόλα που βράσανε ρίχνετε το μακαρονόζουμο μαζί με το Χωριό λιωμένο αγελαδινό βούτυρο γάλακτος και τη κρέμα γάλακτος.
  4. Τα μαγειρεύετε ανακατεύοντας συνέχεια και ρίχνετε μέσα τα σουρωμένα μακαρόνια.
  5. Τα ανακατεύετε και ρίχνετε πασπαλιστή τη Χωριό Γραβιέρα Μακράς Ωρίμανσης. Κάντε ένα τελευταίο ανακάτεμα.
  6. Σερβίρετε τα μακαρόνια ζεστά.