ΥΛΙΚΑ ½ κιλό μακαρόνια 6 Νο. 70 γρ. Χωριό Βούτυρο Αγελάδος 1 φλιτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος 150 γρ. τριμμένη Χωριό Γραβιέρα Μακράς Ωρίμανσης 1 νεροπότηρο μακαρονόζουμο Αλάτι | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Βράζετε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό για περίπου 7-8 λεπτά.
- Κρατάτε από το νερό που βράσανε τα μακαρόνια 1 νεροπότηρο και στη συνέχεια σουρώνετε τα μακαρόνια.
- Μέσα στη κατσαρόλα που βράσανε ρίχνετε το μακαρονόζουμο μαζί με το Χωριό Βούτυρο Αγελάδος και τη κρέμα γάλακτος.
- Τα μαγειρεύετε ανακατεύοντας συνέχεια και ρίχνετε μέσα τα σουρωμένα μακαρόνια.
- Τα ανακατεύετε και ρίχνετε πασπαλιστή τη Χωριό Γραβιέρα Μακράς Ωρίμανσης. Κάντε ένα τελευταίο ανακάτεμα.
- Σερβίρετε τα μακαρόνια ζεστά.
|