ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C Κελσίου.
- Θρυμματίζουμε το ανθότυρο με ένα πηρούνι σε μεγάλο μπώλ.
- Προσθέτουμε τα αυγά, το μέλι και την ζάχαρη και ανακατεύουμε με σύρμα να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί ή ένα πυρίμαχο σκεύος και ρίχνουμε μέσα το μείγμα, περίπου 32 εκατοστών.
- Ψήνουμε για 45-50 λεπτά στους 180°C Κελσίου, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια της πίτας.
- Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε με κανέλα και μέλι!
Η Funky Cook ετοιμάζει την υπέροχη αυτή συνταγή βήμα προς βήμα εδώ!