Μεσογειακά Ντακάκια
Απολαμβάνουμε ζουμερή ψιλοκομμένη ντομάτα και πλούσια φέτα Χωριό στην πλέον μεσογειακή αυτή συνταγή.
54

ΥΛΙΚΑ

100 γρ. Χωριό Βιολογική Φέτα 8 μικρά κρίθινα παξιμαδάκια 1 ντομάτα ½ αγγούρι με τη φλούδα 1 σκελίδα σκόρδο 4-5 κλαράκια φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο 8 ελιές Καλαμών, χωρίς το κουκούτσι 6 κ.σ. Βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χωριό 1 κ.γ. αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ψιλοκόβουμε την ντομάτα σε ψιλά κυβάκια και τρίβουμε το αγγούρι στον χοντρό τρίφτη.
  2. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το αλάτι, ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μίγμα σε ένα σουρωτήρι για να στραγγίξουν τα περιττά υγρά.
  3. Ανακατεύουμε σε ένα άλλο μπολ τη Βιολογική Φέτα Χωριό μαζί με το σκόρδο και τον δυόσμο. Αλείφουμε τα παξιμαδάκια με την αρωματισμένη φέτα και βάζουμε από πάνω μία κουταλιά από το μίγμα της ντομάτας.
  4. Ραντίζουμε τα ντακάκια με λίγο Βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χωριό, βάζουμε στην κορυφή λίγα κομματάκια ελιές Καλαμών και τα σερβίρουμε.