Μήλα ψητά
Ένα από τα πλέον εύκολα επιδόρπια που απαιτεί απλά υλικά και ελάχιστο κόπο ενώ μας γεμίζει παράλληλα με υπέροχα γλυκά συναισθήματα. Μήλα ψητά! Δοκιμάστε τα!
1208
Μήλα ψητά

ΥΛΙΚΑ

2 κιλά μήλα 2 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη ή μέλι 4 φλιτζάνια του τσαγιού νερό 2 ξυλαράκια κανέλας 4-5 γαρύφαλλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Πλένουμε καλά τα μήλα και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί.
  2. Προσθέτουμε όλα τα υλικά.
  3. Καλύπτουμε το ταψί με ένα αλουμινόχαρτο και τα αφήνουμε να ψηθούν για 2 με 2 ½ ώρες στους 200C.
  4. Όταν ψηθούν τα βγάζουμε με μια κουτάλα, τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα και τα περιχύνουμε με το σιρόπι που υπάρχει στο ταψί.