ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε το σκόρδο, το δεντρολίβανο, τη ρίγανη και την κρέμα βαλσάμικου μουστάρδα και τα κάνουμε πουρέ – μέχρι να λιώσει το σκόρδο.
- Με το μπλέντερ σε λειτουργία, προσθέτουμε σταδιακά το Χωριό ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία.
- Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά.
- Σε ένα γυάλινο σκεύος βάζουμε το κρέας και ρίχνουμε όλη τη βινεγκρέτ εκτός από 1/4 φλ.
- Καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 4 έως 24 ώρες.
- Λαδώνουμε ένα σχαροτήγανο.
- Βγάζουμε το κρέας από τη μαρινάδα και αλατοπιπερώνουμε.
- Ψήνουμε το κρέας σε μέτρια φωτιά, γυρνώντας το και από την άλλη πλευρά, μέχρι να ψηθεί ελαφρά, για 10-12 λεπτά.
- Μεταφέρουμε το κρέας σε μια επιφάνεια κοπής και το αφήνουμε για 5 λεπτά.
- Κόβουμε σε λεπτά κομμάτια και σερβίρουμε με την υπόλοιπη βινεγκρέτ.
Η συνταγή βρίσκεται και στο site του Δημήτρη Σκαρμούτσου.