Μοσχάρι κρασάτο με μανιτάρια και εστραγκόν
Λευκά μανιτάρια, ψιλοκομμένο εστραγκόν, λευκό κρασί και Χωριό ελαιόλαδο Ορεινές περιοχές σε μια καταπληκτική συνταγή. Δοκιμάστε τη!
1504
Μοσχάρι κρασάτο με μανιτάρια και εστραγκόν

ΥΛΙΚΑ

1 kg μοσχαρίσια ελιά κομμένη σε μπουκιές ½ kg λευκά μανιτάρια baby 1 κ.σ. ψιλοκομμένο εστραγκόν 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο 1 κ.σ. αλεύρι 250 ml λευκό κρασί Αλάτι-πιπέρι 60 ml Χωριό ελαιόλαδο Ορεινές περιοχές

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας απ’όλες τις πλευρές. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα μανιτάρια μέχρι να χρωματιστούν και το κρεμμύδι. Μόλις ξανθύνει προσθέτουμε το αλεύρι. Ανακατεύουμε συνεχώς για 1 λεπτό και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε νερό ή ζωμό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας.
  2. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 2 ½ ώρες. Μόλις μαλακώσει το κρέας και δέσει η σάλτσα, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το εστραγκόν. Σερβίρουμε με έναν πουρέ πατάτας ή με ρύζι.