ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ, ρίχνουμε τα αυγά, το γάλα, τη μουστάρδα Dijon και χτυπάμε ελαφρά με σύρμα.
- Προσθέτουμε τα κρουτόν, το ζαμπόν, το 1/2 Χωριό Φέτα, τις μισές πιπεριές και το 1/2 κρεμμυδάκι.
- Ρίχνουμε το μείγμα των αυγών σε ένα λαδωμένο τετράγωνο ταψί μεσαίου μεγέθους και το πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη Χωριό Φέτα, την υπόλοιπη πιπεριά και το υπόλοιπο φρέσκο κρεμμυδάκι.
- Βάζουμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για περίπου 20 λεπτά, έως ότου η ομελέτα αρχίζει να ροδίζει.
- Ολοκληρώνουμε το ψήσιμο στο γκριλ για περίπου 2 λεπτά.
- Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει για 5 λεπτά.
- Χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα, «χαλαρώνουμε» τις άκρες της ομελέτας και την κόβουμε σε φέτες.
Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο για την υπέροχη συνταγή.