Ομελέτα γεμιστή με φέτα, γραβιέρα, γαλοπούλα και ντομάτα
Μια ομελέτα νησιώτικη είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα! Γραβιέρα Χωριό, γαλοπούλα, πιπεριές και ντομάτες γεμίζουν την ομελέτα μας με γεύση και πολλή φαντασία!
408
Ομελέτα γεμιστή με φέτα, γραβιέρα, γαλοπούλα και ντομάτα

ΥΛΙΚΑ

6 αυγά 4 φέτες Γραβιέρα Χωριό σε φέτες, ή Χωριό βιολογικό τυρί αγελάδος σε φέτες, ή Χωριό ελαφρύ βιολογικό τυρί αγελάδος σε φέτες 4 φέτες καπνιστή γαλοπούλα 6 κουταλιές της σούπας Χωριό Φέτα ή Χωριό Ελαφρύ 2 ντομάτες μεγάλες 4 κουταλάκια του γλυκού γάλα 1 κουταλιά της σούπας Χωριό Ελαιόλαδο Αειφόρο 1 μεγάλη πιπεριά αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα.
  2. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το Χωριό Ελαιόλαδο Αειφόρο και μόλις ζεσταθεί λίγο ρίχνουμε τα αυγά και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Όταν ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά.
  3. Στρώνουμε στη μισή επιφάνεια της ομελέτας τη Χωριό Φέτα (ή το Χωριό Ελαφρύ), τις φέτες Χωριό, τη γαλοπούλα, την ντομάτα (που έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες), την πιπεριά, το αλάτι και το πιπέρι.
  4. Μόλις ψηθεί από κάτω και λιώσει και λίγο το τυρί, διπλώνουμε την ομελέτα σηκώνοντας με μια σπάτουλα τη μεριά αυτή που δεν έχει τα υλικά και σκεπάζοντας την άλλη μεριά.