ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.
- Ρίχνουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
- Αφαιρούμε τα μανιτάρια από το τηγάνι και αφήνουμε στην άκρη.
- Σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε τα αβγά με 1 κ.σ. νερό και αλατοπιπερώνουμε.
- Ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά μέχρι να δέσει το αβγό.
- Ρίχνουμε στη μισή ομελέτα, το αβοκάντο, τη Χωριό φέτα Ορεινές Περιοχές, τα μανιτάρια και τον άνηθο.
- Περιχύνουμε με το χυμό λάιμ.
- Με μια σπάτουλα διπλώνουμε την ομελέτα.
- Γαρνίρουμε με άνηθο και σερβίρουμε με συνοδεία πράσινης σαλάτας.
Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο για την υπέροχη συνταγή.